Therapie op maat

Omdat iedereen anders is zijn mijn behandelingen altijd geheel op maat. De behandeling moet goed bij je aansluiten om effectief te zijn. Je moet geprikkeld worden, maar wel op een manier die voor jou prettig is en motiverend werkt.

Daar staat tegenover dat je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan, bereid bent tot verandering en inzet wilt tonen. Eerlijkheid, openheid en wederzijds respect zijn essentiële ingrediënten voor een goed behandelresultaat. Doorgaans boeken clienten snel resultaat, vaak zijn daar gemiddeld ongeveer 8 behandelingen voor nodig.

Lees hier meer over met welke klachten en problemen je terecht kunt bij Psycholoog Amsterdam centrum.

Persoonlijk en betrokken

In mijn praktijk in hartje Amsterdam werk ik vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid en met een vleugje humor. Als psycholoog sta ik dicht bij mijn cliënten. Jouw welzijn betekent meer voor mij dan werk alleen. Ik ben warm, inlevend, empathisch en betrokken. Ik bekijk jouw klachten met een open blik in combinatie met intuïtie en ervaring.

Tijdens de behandeling gaan we samen proberen jou weer op de goede weg te krijgen. Ik zal je steunen als je het zwaar hebt, terwijl ik je op andere momenten juist stimuleer. Daarnaast geef ik je op verschillende punten perspectief, reflectie en zelfinzicht.

Therapievormen

In mijn praktijk maak ik onder andere gebruik van de volgende behandelvormen: cognitieve gedragstherapie, EMDR en EFT (Emotionally Focused Therapy).

Eva Idelenburg

Drs. Eva Idelenburg

Psycholoog NIP

"Als ervaren psycholoog loop ik graag een tijdje met je mee, zodat je spoedig de regie over jouw leven terug krijgt en je weer lekker in je vel komt te zitten!"

 • Gecertificeerd Psycholoog NIP
 • Universitair geschoold
 • Ruim 10 jaar werkzaam als geregistreerd psycholoog
 • Praktijklocatie in Amsterdam centrum

Praktijkinformatie

Praktijkadres:
Molenpad 15b
1016 GL Amsterdam

Contactgegevens:
eva@psycholoogamsterdam-centrum.nl
Tel. nr.: 06 – 423 096 87

Neem contact op of maak een afspraak

Wanneer je nog vragen hebt of graag een afspraak wilt maken voor een eerste behandeling, dan verzoek ik je vriendelijk om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

De wachttijden van Psychologenpraktijk Idelenburg:

 • Wachttijd intake-afspraak: 3-6 weken
 • Wachttijd intake-afspraak online: 1-2 weken
 • Wachttijd voor in behandeling gaan: 1-3 weken

  Ben je aanvullend verzekerd?
  Weet ik nietBasis verzekerdAanvullend verzekerd