Kort over mijzelf…

Mijn naam is Eva Idelenburg. Ik ben inmiddels 10 jaar werkzaam als psycholoog. In mijn praktijk Psycholoog Amsterdam centrum behandel ik zowel kinderen als volwassenen. Naast de behandeling van psychische problemen kun je bij mij ook terecht voor loopbaancoaching en vragen op carrièregebied.

Mijn loopbaan begon bij het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie. Vervolgens heb ik gewerkt in de reguliere geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Ik voerde (diagnostisch) onderzoek uit en behandelde een breed scala aan problematiek, denk aan: angst, depressie, trauma, ADHD, ouder-kindproblemen en relaties.

Start eigen praktijk in Amsterdam

Ik miste in deze grote organisaties oog voor de belangen van de cliënt. Door middel van een persoonlijke behandeling zou ik beter in staat zijn om de vragen van mijn cliënten te beantwoorden. Daarom besloot ik in 2009 mijn eigen praktijk op te richten waarin ik behandelingen op maat aanbied.

Ik ben ervan overtuigd dat je als mens andere mensen nodig hebt. Zelf ben ik op mijn best als ik tussen de mensen ben: ik leer van ze en ontwikkel mezelf met andere mensen. Daarnaast heb ik altijd al een brede interesse gehad in mensen. Verschillen in cultuur, afkomst, persoonlijkheid en gedrag fascineren me. Bij mijn cliënten zie ik iedere dag weer de veerkracht en vindingrijkheid, hoe bijzonder een mensenleven is.

Opleidingen

Als professional is het uitermate belangrijk je te blijven ontwikkelen. Naast de gedegen basiskennis die ik bij mijn universitaire studie Klinische psychologie en Arbeids & Organisatiepsychologie heb opgedaan, volg ik met grote interesse de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Op die manier houd ik mijn kennis up to date en kan ik mijn cliënten bieden wat ze nodig hebben.

Mocht je nog vragen hebben over jouw klacht of probleem (of over de behandeling ervan), of mocht er iets anders zijn, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik hoor graag van je!

Met hartelijke groet,

Drs. Eva Idelenburg
Psycholoog NIP

Eva Idelenburg

Drs. Eva Idelenburg

Psycholoog NIP

"Als ervaren psycholoog loop ik graag een tijdje met je mee, zodat je spoedig de regie over jouw leven terug krijgt en je weer lekker in je vel komt te zitten!"

 • Gecertificeerd Psycholoog NIP
 • Universitair geschoold
 • Ruim 10 jaar werkzaam als geregistreerd psycholoog
 • Praktijklocatie in Amsterdam centrum

Praktijkinformatie

Praktijkadres:
Molenpad 15b
1016 GL Amsterdam

Contactgegevens:
eva@psycholoogamsterdam-centrum.nl
Tel. nr.: 06 – 423 096 87

Neem contact op of maak een afspraak

Wanneer je nog vragen hebt of graag een afspraak wilt maken voor een eerste behandeling, dan verzoek ik je vriendelijk om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

De wachttijden van Psychologenpraktijk Idelenburg:

 • Wachttijd intake-afspraak: 3-6 weken
 • Wachttijd intake-afspraak online: 1-2 weken
 • Wachttijd voor in behandeling gaan: 1-3 weken

  Ben je aanvullend verzekerd?
  Weet ik nietBasis verzekerdAanvullend verzekerd