Cliëntervaringen met drs. Eva Idelenburg Psycholoog NIP
Arthur

“De juiste psycholoog vinden lijkt een hele opgave. Een zoektocht op internet ligt in het verschiet maar na het lezen van de website van Eva is verder speuren niet nodig. Eva is zoals ze zich presenteert: persoonlijk, betrokken en soms confronterend.

Dankzij haar deskundigheid en intuïtie vindt zij voor iedere cliënt een eigen passende behandeling. Bij Eva ben je niet de zoveelste casus in een klinisch protocol en dat is een goede basis voor een succesvolle therapie. Ik kan nu een volgende stap in mijn leven maken en daar ben ik Eva dankbaar voor.”

Max

“Door de juiste vragen te stellen op de juiste momenten, heeft Eva me nieuwe inzichten gegeven die mij erg geholpen hebben en nog steeds helpen, zowel zakelijk als prive. Ik kan Eva dan ook van harte aanraden!” 

Olga

Eva coacht mij in de moeilijke relatie met mijn jonge dochter. Ik leer om te gaan met heftige emoties, op grenzen te letten en ook gewoonweg je gezonde verstand gebruiken.
Uit elke sessie met Eva haal ik concrete mogelijkheden waarmee ik verder kan. Het is soms pittig het ook echt te doen, maar het werkt voor mij. Ik leer hoe ik zelf de situaties kan beïnvloeden.

Het is voor mij een grote steun om met Eva moeilijke zaken te bespreken en ik krijg de feedback die nodig is.


Rob

“Ik was bang dat onze relatie kapot zou gaan door mijn eeuwige twijfel. Maar door jouw inzichten heb ik weer hoop gekregen en zie de toekomst met mijn vriendin weer vrolijk tegemoet. Het heeft onze relatie gered.”


Saskia

“Ik heb veel aan de behandeling bij Eva gehad. Ik leer nu anders omgaan met bepaalde situaties en kan meer mijzelf zijn.”


Sarah en Joost

“Toen we op het punt stonden om uit elkaar te gaan, hebben we hulp gezocht bij Eva. Onze insteek was om eruit te komen en als dat niet zou lukken, wilden we elkaar in ieder geval begrijpen, zodat we met een goed gevoel ieder ons eigen weg konden gaan.

Dat laatste is uiteindelijk gebeurd. Ondanks de negatieve uitkomst, hebben wij veel gehad aan de gesprekken met Eva. Ze gaf ons kracht en inzicht. Gedurende het traject liepen we geregeld tegen dingen aan waar we samen niet uitkwamen, Eva hielp ons dan weer op weg.”

Eva Idelenburg

Drs. Eva Idelenburg

Psycholoog NIP

"Als ervaren psycholoog loop ik graag een tijdje met je mee, zodat je spoedig de regie over jouw leven terug krijgt en je weer lekker in je vel komt te zitten!"

  • Gecertificeerd Psycholoog NIP
  • Universitair geschoold
  • Ruim 10 jaar werkzaam als geregistreerd psycholoog
  • Praktijklocatie in Amsterdam centrum

Praktijkinformatie

Praktijkadres:
Molenpad 15b
1016 GL Amsterdam

Contactgegevens:
eva@psycholoogamsterdam-centrum.nl
Tel. nr.: 06 – 423 096 87