Met welke hulpvragen kun je bij mij terecht?

Je kan in mijn psychologenpraktijk in Amsterdam centrum terecht met een flink aantal hulpvragen. Onderstaand vind je een overzicht van de klachten en problemen die ik met regelmaat behandel in mijn praktijk.

Mijn praktijkdeur staat voor iedereen open. Heb je dus een vraag, een vervelende klacht of een aanhoudend probleem, neem dan vrijblijvend contact met mij op, en we gaan samen kijken wat er aan gedaan kan worden om jou weer spoedig op de rit te krijgen!

Overzicht klachten en problemen


 • Obsessief-Compulsief gedrag
 • Dwangstoornissen
 • Onzekerheid
 • Negatief zelfbeeld
 • Rouw en verliesverwerking
 • Problemen op het werk
 • Hechtingsproblematiek
 • Bindingsangst
 • Zingevingsvragen
 • Keuzeproblematiek
 • Ouder-kindproblemen
 • Gedragsproblemen bij kinderen
 • Puberproblemen
 • Psychosomatische klachten:

  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn / buikpijn
  • Hyperventileren

  Staat jouw klacht er niet bij?

  Wanneer jouw klacht er niet bij staat betekent dat niet dat je niet door een psycholoog behandeld kan worden. Je kan mij voor de zekerheid altijd een berichtje sturen met jouw klacht of specifieke vraag. Ik kan je dan direct vertellen of ik je hiermee kan helpen of bij welk type behandelaar je eventueel wel terecht zou kunnen als ik je niet kan helpen.

  Eva Idelenburg

  Drs. Eva Idelenburg

  Psycholoog NIP

  "Als ervaren psycholoog loop ik graag een tijdje met je mee, zodat je spoedig de regie over jouw leven terug krijgt en je weer lekker in je vel komt te zitten!"

  • Gecertificeerd Psycholoog NIP
  • Universitair geschoold
  • Ruim 10 jaar werkzaam als geregistreerd psycholoog
  • Praktijklocatie in Amsterdam centrum

  Praktijkinformatie

  Praktijkadres:
  Molenpad 15b
  1016 GL Amsterdam

  Contactgegevens:
  eva@psycholoogamsterdam-centrum.nl
  Tel. nr.: 06 – 423 096 87

  Neem contact op of maak een afspraak

  Wanneer je nog vragen hebt of graag een afspraak wilt maken voor een eerste behandeling, dan verzoek ik je vriendelijk om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

  De wachttijden van Psychologenpraktijk Idelenburg:

  • Wachttijd intake-afspraak: 3-6 weken
  • Wachttijd intake-afspraak online: 1-2 weken
  • Wachttijd voor in behandeling gaan: 1-3 weken

   Ben je aanvullend verzekerd?
   Weet ik nietBasis verzekerdAanvullend verzekerd